RENT

A termék különbözik, de a cél közös!

Sokan vagytok, akik követtek minket Facebookon, még többen, akik bejöttök hozzánk az üzletünkbe és reméljük, hogy egyre többen, akik olvassátok blogbejegyzéseinket majd.

Az egyik fő célunk, hogy ne csak egy üzlet legyünk számotokra, hanem egy közösség.
A nevünk is erről árulkodik, hogy egy pandák uralta várost álmodtunk meg. Nemcsak egy terméket akarunk eladni, sokkal inkább meg akarjuk mutatni Nektek, hogy mennyi örömet és könnyebbséget hozhat az életetekbe egy elektromos roller. Továbbá sok más olyan dolog van, amivel sokkal élhetőbbé tehetjük a Földünket.

Rengeteget beszélgetünk Veletek különböző csatornákon, és ahogy egyre jobban megismerünk Titeket, látjuk, mennyire nyitottak vagytok az új és környezetbarát megoldásokra.

Ezért szeretnénk Nektek bemutatni legújabb együttműködő partnerünket a PremiumNapelem.hu-t.
A PrémiumNapelem csapata nagyon hamar elnyerte a szimpátiánkat az azonos értékrendjükkel és szakértelmükkel. A cég prémium minőségű napelemeket telepít lakóépületekre, megfizethető áron. A csapat segít a teljes ügyintézés folyamatában, beleértve a pályázatírást is. A garanciális feltételeik kiemelkedően jók. A napelem rendszerek leggyengébb láncszeme az inverter. Általában 5-7 évente kell cserélni őket, ezért a PremiumNapelem.hu olyan invertert választott, amelynek a garanciája 10 év, és az invertereket nem javítják, hanem a cseregarancia révén, meghibásodás esetén, vadonatújra cserélik. Sok minden mást tudnánk még róluk mondani, de amennyiben érdekel Titeket olvassátok el az ügyfelek véleményeit és az magáéért beszél.

Az együttműködésünk eredményeként az alábbi lehetőséggel élhettek:

 • Aki az Urbanpandas.hu oldalon vásárol, és megadja a PremiumNapelem kuponkódot, az kap egy extra Joyor sisakot a rollere mellé
 • Aki pedig a PremiumNapelem-nél vásárol egy napelem rendszert, az kap egy páros rollerezést Budapesten (szerződéskötéstől számított 3 hónapig használható fel, az Urbanpandas.hu oldalon vehető igénybe ingyenesen 1 óra rollerezés 2 fő részére)
 • Aki vásárol egy rollert az Urbanpandas-nál, majd egy napelem rendszert a Premium Napelem Kft-től, az kap +1 napelemet a napelem rendszere mellé (a rollervásárlást számlával kell igazolni és a kedvezményt szerződéskötés előtt kell kérni Premium Napelem Kft kollégáitól).
  A +1 napelem akár egy éves futásteljesítményét is fedezheti egy elektromos rollernek.

Ha tetszett a cikk, és úgy gondolod hasznos lehet rolleres társaid számára is, oszd meg! 🙂

2020-10-22T17:52:44+01:00augusztus 8th, 2020|Joyor elektromos rollerek, Újdonságok e-roller világból|
0
  0
  Kosár
  A kosarad üresVisszatérés a shopba