RENT

Garancia – Szerviz

Garancia – Szerviz2020-06-15T15:06:33+00:00

Kötelező jótállásra vonatkozó tájékoztató

JÓTÁLLÁS

Az Urbanpandas Kft. az általa forgalmazott elektromos rollerekre 12 hónap jótállást (garanciát) vállal. Az akkumulátor esetében 12 hónap vagy megtett 2000 km garanciát vállalunk (amelyik hamarabb teljesül).

Gondosan őrizd meg a jótállási jegyet és az eredeti számlát!

A megvásárolt termékhez jótállási jegyet adunk. Amennyiben meghibásodik a terméked, hozd magaddal a jótállási jegyet illetve az eredeti számlát. Az elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni. A jótállási jegyen történő utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

JÓTÁLLÁS ÉRVÉNYESSÉGE

A jótállás a termék átvételétől számított 12 hónapig érvényes. A termék meghibásodása esetén, szervizben töltött idővel, a jótállás érvényessége meghosszabbításra kerül.

JÓTÁLLÁS ÉRVÉNYTELENSÉGE

  • szakszerűtlen használat, porosodás, bevizesedés
  • helytelen tárolás, szállítás, kábelszakadás és egyéb rongálás
  • más szervizben történő javíttatás

SZERVIZ

Számunkra nemcsak a rollerek eladása, de azok szervizelése is fontos. Tisztában vagyunk vele, hogy bármelyik modellt választod, előfordulhat, hogy meghibásodik vagy elkopik. Szervizünk ebben nyújt számodra segítséget.

A javítás ideje függ a terméktől, annak hibájától. Cégünk saját raktárkészlettel rendelkezik, ezáltal meggyorsítva a szerviz munkáját.

Meghibásodott termékedet személyesen le tudod adni üzletünkben (1053 Budapest, Királyi Pál utca 10.), valamint futárral is elküldheted.

A nálunk vásárolt termékekre a garanciális időn túl is vállaljuk a szervizelést!

A javítás állapotáról az alábbi elérhetőségeken tudsz érdeklődni!

  • Telefonszám: 0670/6751308, 0670/6751336
  • email cím: info@urbanpandas.hu
  • Személyesen üzletünkben